Rabu, Jun 27

Berkursus Lagi


Baru balik dari kursus di melaka, terbang pulak ke sabah dan hari ni gerak semula ke melaka..
Bos pon redha jela PA asyik xde..hehe..mahap boss ;)



Err..nak bwk camera ke tak ea..berat la camera kau ni amighul..nak request nikon J bole?hehe :p



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Jumaat, Jun 22

madagascar 3 : europe's most wanted

dah lama rasanya tak review pasal movie..yela, dah jarang tgk movie kan..
harapkan si boypreng jela yg bawakkan..itu pon kalau berkesempatan..
tapi disebabkan minggu lepas mmg diselubungi dengan mood ngedate je, terus plan nak tgk madagascar 3 version 3D..mmg best!

aku mmg gemar gila lah tgk citer cartoon..bernasib baik dapat si amirul yang suka jugak layan cartoon..so dah boleh geng..hehe..apa2 citer cartoon yang aku nk tgk sebelum ni, dilayankan aje even ada gak cartoon yang aku minat, dia tak minat & sebaliknya..hehe




haha..comel je mereka ni..


untuk citer ni, aku bagi 4/5 bintang..memang best!
kalau korang2 yang minat tgk citer cartoon, wajib lah korang tgk citer ni..
boleh gelak2 & ada pengajaran tersendiri.. :)


p/s : ok, minggu ni dapat jumpa boypreng lg tapi setakat kau pandang aku, aku pandang kau jela..membusy!


.. myrah ..

Khamis, Jun 21

jum menghitung hari


persiapan??
masih bergoyang kaki..lama lagi kan..hehe :p


.. myrah ..

Rabu, Jun 20

wordless wednesday




comel je coklat ni kan..hantaran tunang dari amirul..
ok, dah rindu boypreng sy..
eyh, mcm mengada kan..hihi..ok bai!! :p


.. myrah ..

Isnin, Jun 18

model??

 semalam jalan2 dekat KLCC sekali ternampak lak promotion booth POLO..
 lepas tu ternampak lak model yang tgh photoshoot & rasa mcm aku kenal sangat dengan model ni.
siapakah???



























































eyh???



























amirul??
tunang saya??
benarkah ini??
ok cnfirm, mmg amirul suhaimi sy..ehe

motif bergambar ala2 model???hehe
semalam menshopping dekat KLCC, mega sales dah start kan..
ktorang beli perfume untuk amirul then dapat gift, begambar ala2 model..tu yang beriya sgt pakcik mirul tu berposing..hihi

dua makhluk yang makin mengembang..hihi

p/s : thanks amirul, for the gift.. :)


.. myrah ..

Khamis, Jun 14

sabah : part 2 aka last part..hehe

gabungan dari hari kedua hingga ke keempat..
tahap kemalasan adalah malas untuk mengupdate..hehe


kembar baju..hehe



KK jem mcm KL jugak..fuuhh!

berjalan kaki menuju ke pasar philipine

PA-PA menyambung shopping di hari ke 2




bilik bakal-bakal bini orang..haha..serabut!

penceramah kami


peserta
 kursus ni hanya mempunyai 8 orang peserta...hihi
bila dah tau cuma 8 orang peserta, terus set dalam kepala, mmg datang KK tuk berjalan jela..kursus no2..hihi


muka happy sgt tu nak balik KL.. :p

ok, bye2 Sabah..see u next time.lepas ni xnak pergi jalan2 kt KK, tapi nak ke pulau..pulau2 kat sane bestttt..
aku tgk dr dalam fllight dah teruja gila..kalau betul2 jejakkan kaki mesti macam orang kena histeria kan..hehehe
amighuuul, nant kte honeymung kt sini ye.. *kelip-kelip mata*


.. myrah ..

Rabu, Jun 13

wordless wednesday

bersama pak tunang ^^


selebihnya tentang majlis pertunangan di : myrah-weddingdiary :)


.. myrah ..

Isnin, Jun 11

sabah : part 1

date : 6-9 jun 2012
location : kota kinbalu, sabah 

untuk pertama kalinya menjejakkan kaki ke sabah, jakun sikit lar..hehe
sampai2 airport, bila petugas tu tanya soalan, mcm tercengang2 gak, siap suruh dia ulang 3 kali..haha
mahap lar pakcik yer, kami orang semenanjung..hehe
kepergian kami kesana bukan untuk bercuti tapi berkursus..tapi rasanya feeling2 bercuti tu lagi berganda dari berkursus..hihi..

 di toilet KLIA yang cantik itu..hehe

breakfast sebentar 

penteman setia..hehe

dalam flight breakfast lagi, nasi lemak udang..nyumnyuumm

ketibaan, Alhamdulillah selamat sampai..


sesampai je airport terus beli tiket taxi..satu taxi dicharge rm30 dari airport ke hotel yang terletak di tengah2 bandar KK..
sampai je hotel, terus tercengang-cengang sebab hotel bajet jek!patut lar yuran kursus adalah murah.huhu
xpela, redha je..kita kan dtg utk berkursus, bukan honeymoooon.. *sedapkan hati*

bilik yang sempit!!

toilet yang best!!


melepak sekejap dalam bilik pastu bersiap utk meronda2..
tourist guide pada hari tersebut adalah arif, kawan kpd erwina norhaya..hehe


menanti tourist guide..hehe

lebar sonyum tu ha..hihi

di pasar philipine..


PA-PA sibuk menshoping..hehe

ini sajo hasil tangkapan di hari pertama..hehe

rasa famous lak orang depan & belakang capture gambar sy..hihi

tanjung aru



menanti sunset..

itu saja untuk hari pertama.. :)



.. myrah ..

Ahad, Jun 10

seminggu sudah berlalu~ :)





Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.. :)


.. myrah ..

Rabu, Jun 6

away



Jum honeymoooon..!hehe

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone