Selasa, Disember 11

my e-day : last updateee

ok2, maybe ini update terakhir tentang majlis yang dah 6 bulan berlalu tu..hihi
excited lak nak update majlis yg dah lepas lama tu ek..hope untuk majlis perkahwinan nanti, aku akan upadate secepat mungkin, bukan 6 bulan kemudian..heee






mengapakah tangan kiri aku 'stand' tangan kanan?
sebab aku gigil tahap gaban!!huhu..maluuuuu 





turn tangan kanan pulak 'stand' tangan kiri..hihihi
eyh,happynyaaaa muka dia ni..


officially engaged!


Alhamdulillah..majlis berjalan dengan lancar..aamiin..






thanks friends!!









pak tunang's family


my family, tanpa abang dan adik lagi sorang..huhu


yeayyyy!!kami dah bertunangan...
err..dah nak nikah pon ek..hehehe.. :p

hope majlis yang bakal berlangsung akan berjalan lancar seperti majlis pertunangan kami sebelum ini..


Ya Allah, kau permudahkanlah segala urusan kami dan kau sempurnakanlah majils yang bakal berlangsung nanti..aamiin...


.. myrah ..

10 ulasan:

khadijah berkata...

oklah myrah, dija pun tunang bulan 6 aritu tapi tak pernah review pasal tunang, malas2 je..hehe ni yang untuk kahwin kene review cepat2 nanti dah makin malas..hee

orked violet berkata...

wahhh..comeL sangat!!!

semua cantek! kamu pon cantekk sangat =)

myrah berkata...

khadijah : mls yang melampau ek..heheh..hope nt kte akan rajin mcm awk..heee

myrah berkata...

orked violet : thanks awk! :)

*wink* berkata...

canteknya even btunang awk..jeles..

myrah berkata...

wink : hehe..thanks.. ;)

cik mah berkata...

best dapat tgok gmbar bnyak2....cntik sngt....

Yasmint berkata...

tahniah myrah... nnt update pasal kawen ek... mana nk tau info awak leh digunapkai :)

myrah berkata...

cik mah : hehe..mekasih cik mah :)

myrah berkata...

yasmint : inshaaAllah, hope kita rajin untuk update :)