Isnin, Disember 10

menyingkap kenangan..hehe :p

 disebabkan hari yang dinanti semakin hampir, segala update berkaitan persiapan perkahwinan akan dihentikan sementara..InShaaAllah selesai majlis nanti aku akan menReview, mengikut kerajinan..hehe
tapi kalau dah xupdate pasal kawen, nak update pasal apa ek..dah lah mood malas dah bermaharajalela kan, asyik dok pikir nak kawen je..hihi :p

ok2, disebabkan cerita pasal majlis pertunangan aku dulu tergantung tanpa tali, meh lah aku sambung sikit mana2 yang aku teringat nak update..yela, cerita lama kan..dah 6 bulan berlalu..hehe 

ini berkisarkan hantaran kami berdua..decide nak bagi 5 berbalas 7, lepas tu terlebih2 pulak..akhirnya jadi 7 berbalas 8..pelik tapi redah jela..heee 


dari mahirah kepada amirul..

jam

coklat

buah

songkok & kain sampin

kain untuk baju nikah

apam polka dot

kek

sirih junjung


dari amirul untuk mahirah 

cincin merisik & cincin tunang

buah-buahan tempatan..hehe

kek

coklat

jam

kain untuk baju nikah 


tepak sirih 

hantaran dari aku, semuanya made by my friend, disebabkan tangan aku ni tak berapa nak kreatif kan..hehe
hantaran dari amirul pulak made by his kakak..

untuk hantaran perkahwinan nanti, orang yang same jugak akan bikin hantaran kitorang..sonang..hehe :)
perasan tak, warna tema hantaran kitorang lebih kurang same je...heheee


.. myrah ..

8 ulasan:

EnciK AxixOu berkata...

jam 2 sme cm hntrn kwen mmbr sy..hoho

cik fadh berkata...

kak, hantaran tunang kiter ni lebih kurang je isi die..hihi

myrah berkata...

en. axixou : hehe..disebabkan bukan limited jd ramai lah yg membelinya..

myrah berkata...

cik fadh : itu je yg termampu difikirkan..heheee

Sumayyah Nadhirah berkata...

kalo ade hantaran buah nnti letak minyak sikit kt area buah tu bg nampak berkilat dan cantek =)

myrah berkata...

maya, buah anggur yg kte bg amirul tu kte letak minyak tapi dia bg kte buah2 tempatan tu tanpa minyak, tu yg xmnyerlahkan...hehe

cik mah berkata...

cntik2lah hntaran...nmpak sngt menyerlah....

myrah berkata...

cik mah : cmera trick kot, tu yg sume cantik2..hee