Khamis, Disember 13

Last day!


apakah yang last day??
hehe..hari ni last day sy bekerja untuk tahun ini..wehoo..!
esok dah start cuti dan 2 januari 2013 baru kembali bekerja seperti biasa..hope mood malas tak kan bermaharajalela lah..heee

malam ni akan gerak ke perak, esok abang akan bernikah & sabtu majlis bersanding..
selesai di perak, menguruskan majlis di seremban pulak..
baju tak habis fitting lagi..untuk final fitting, maybe hari ahad atau isnin..tengok keadaan tapi lagi cepat lagi bagus..huhu..untuk bilik pengantin, mungkin simple2 saja, mcm time tunang dulu..huhu
lain-lain?tunggu terlintas kat kepala baru akan difikirkan..hehe


hope majlis pada minggu ini, minggu depan dan pada januari nanti akan berjalan dengan lancar..inshaaAllah..



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

10 ulasan:

cik mah berkata...

lamenyer cuti..best btul....

myrah berkata...

heheh..kebetulan bos pon cuti, kte pon cuti la lame2..hee

cik fadh berkata...

wahhh lamenyer cuti..syoknyer !!..

semoga segalanyer berjalan lancar ye kak..fadh doakan dr kejauhan..hihi..

bintanghati berkata...

bestnye coti lama.. hiihi..
cuti sakan nii

myrah berkata...

fadh : jauuuh sgt ek..hehe..kalau sempat nak dtg time nikah tu, dtg la tau.. :)
thanks fadh!

myrah berkata...

bintang hati : besttt pastu nak naik keje dah malas kan..hehe

NURUN berkata...

lamanya cuti...selamat pengantin baru ya...

hunnybunny berkata...

myrahhhh...semoga sumenya berjalan dgn lancar..selamat pengantin baru in advance..nnt buh pic byk2 tau..xdpt pegi, tgk gmbr pn jadilah..huhu

myrah berkata...

nurun : thanks! :D

myrah berkata...

hunnyyyyyy!!thanks!nanti aku update untuk tatapan kau ea..hehe