Jumaat, November 16

terima kasih teman2 ;)

sempena cuti deepavali yang lepas, rumah ku telah diserbu oleh teman2 yang boleh bikin rumahku pecah!
last minit plan & aku yg macam kelam kabut sikit tapi besttt!!
dorang sampai hari isnin malam..ingatkan cepatlah sampainya..gigih time lunch hour aku balik rumah semata2 nak mencuci toilet depan yang dah terbiar tu..hehe

tak tau apa yang dorang plan sampaikan si intan noraTen tu boleh terkantoi dgn aku..
intan, sila tajamkan lagi skill anda yer..hihi
sampai2 je rumah aku dalam pukul 11malam tapi buat bising macam pukul 11 pagi..xmakan saman dorang sume ni..hehe..borak2, makan2 dalam pukul 1am, layan cerita hantu sampai terjerit then tidur pukul 4am..
tapi yang 4am tu aku dgn intan jela yang tidur, lagi 3 orang tu dok lah tergelak2 sakan, ada je benda yang dorang buat..pukul 5am aku tersedar baru lah masing2 senyap..pengsan!


bersiap, breakfast dan ke carefour lah kami..
mereka ni nak masak2, ni lah pertama kalinya dapur aku digunakan sepenuhnya..heee *dasar pemalas anak dara ni!*

habis shoping barang dapur, terus balik rumah dan lepas zohor start bersilat kat dapur..
mereka2 je yang bersilat..aku tukang tengok je sbb xtau nak buat apa pastu confuse siapa yang tetamu sebenarnya..haha..

masakan fazilah : tomyam campur...sedap!!

masakan intan : sayur campur..kurang sos tiram sbb sos tiram tumpah..hihi
tapi sesedap rasa..!

masakan aida : sambal ayam..feveret!!3 ketul untuk aku..heee

jborn : air laici & limau ais..habisss semuanya!

bagus2 mereka ni, next time datang lagi tolong masak yer..hehehehehee

untuk pertama kalinya jugak, meja makan aku penuh dengan makanan...
rasanya lepas kahwin pon xkan mcm kot meja ni..hihi

lunch pukul 3 then borak2 pastu pukul 6 tea timeeee..


special for meee... *blushingggg*

bukan setakat kek je special yer..ada yang lagi special..
mereka buat something yang mcm ulat gonggok khas untuk aku..haha








































kreatif kannnnn..kahkahhhh
ini lah kojer dorang sampai tidur pukul 5 am..
patutlah aku dengar korang asyik tergelak2 je..nasib baik aku malas nak skodeng, kalau tak mesti dah kantoi awal..hehe

akan aku simpan ulat gonggok ni, dan akan diturunkan kepada bride to be seterusnya..
siapa ek?
fazilah?
aida?
intan?
or jborn??hehee

next year plan lagi yer..buat untuk aida dengan fazilah serentak ek..hihi..intan pon boleh join, gesa si bf cepattt..hehehehe...rumah aku sentiasa terbuka untuk korang semua..
jangan risau, nanti bila korang nak datang, aku suruh mirul duduk jb diam2..bini dia ada urusan penting..hehe ;)


ni aktiviti wajib..dari masuk ke rumah aku sampailah nak keluar, tergelakkkkk je kerja..
bagus!makin mengembanglah pipi kita semua & makin keciklah mata aida...hihi

note dari mereka..tapi tak terus baca, simpan dulu..semua dah balik & rumah dah kemas baru start baca..
first dari intan, baru start baca dah nangis..hukhuk
sambung baca note dari aida pulak then fazilah..
last dari jborn baru boleh sengeh2 & tergelak..jborn sangat jujur menyatakan yang tulisan dia buruk..
mmg buruuuukk & kelakar ea..haha..rasanya time sekolah dulu kemas lah jugak..

dari mereka  :')


dah menangis, sebak, gelak segala..terus rasa lapar balik..

ini je yang tinggal utk aku..
sedihh..sebab makan sorang2, baru kejap tadi penuh satu meja..hehe






















terima kasih korang untuk hari itu..harap persahabatan yang telah terjalin akan berkekalan selamanya..insyaAllah..

friendship is not a big thing but its a million things....



.. myrah ..

4 ulasan:

cik mah berkata...

wowww...bestnyer....

cik fadh berkata...

alaaa bestnyer kwn2 celebrate !! mst blushing habis...hihi

myrah berkata...

cik mah : best2..nt awk pon dapat la mcm ni..hehe

myrah berkata...

fadh : blushing tu cket je tapi dorang ni buat akk gabra je dr mula dtg sampai ke balik..hehe
nt turn awk pulak ye.. ;)