Khamis, November 22

Posto postooo

proses pengedaran kad sudah bermula..
tapi baru edar dekat office jela, itu pon kat pejabat menteri dan timbalan menteri je..
utk staff lain maybe dalam minggu depan..
untuk teman2 pulak, yg stay putrajaya maybe weekend ni aku edar by hand je..
yang kejauhan tu, in shaa Allah dalam minggu ni atau minggu depan akan di pos..

teman2 bloger, ada yang nak hadir ke majlis saya?hehe
nanti bagi alamat korang dekat komen atau boleh emel ke cahaya88_eyra@yahoo.com 


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

6 ulasan:

cik mah berkata...

nk kad juga...ni alamat cik mah...no 3,lot 1315,jalan kerdas 4,batu 6,jalan gombak,53100..k.l

myrah berkata...

ok cik mah, noted! ;)

*wink* berkata...

nk kad gak..
46,jalan tu 25,
taman tasik utama,
75450 ayer keroh melaka

myrah berkata...

ok notedd!! :)

Norhelmi Zainal berkata...

nak kad gak.. padahal dekat je..
no 169, lorong selaseh 12/1,
blok b, kg sentosa paroi
70400 seremban..
wat kt uma neney myrah ke?? ade cousin wedding gak bln 12 ni... mtk2 xsame date..

myrah berkata...

kalau xdpat kad, dtg gak tauu..hihi
aah, kte buat kt umah nenek je..
datang yee ;)