Isnin, November 26

24 November : 24 years old

happy 24th birthday pak tunangggg..
may Allah bless you & hope all your dream will come true..! :D

birthday boy..hehe

gambar terakhir kami sebelum bergelar suami isteri..hihi :p


konon plan macam2 tuk birthday dia ni tapi apakan daya, kita hanya merancang, tuhan yang menentukan..hehe
boleh pulak pakcik ni domam time birthday dia tu..haiyaaa
last2 plan yang menjadi cuma fitting baju bersanding dia & tengok movie twilight..besttt!! :D

si budak demam..kasihannn kau b... :(


ni merupakan birthday terakhir anda as a single man..tahun depan, InshaaAllah syg ada kat sebelah awk ea..hihi
eyhhh...birthday syg bln depan pon awk dah ada kt sebelah syg kan..hehehe


+++++++++++++++++++++++++++


pagi ni amirul ke klinik sebab dah masuk 3 hari demam then doctor minta dia ke rujuk ke hospital..huhu
semoga semuanya baik2 saja...aamiin... :(


.. myrah ..

4 ulasan:

cik mah berkata...

hepy besday tunang awak....ala2 kesiannyer mcm bdk kecik pulak ek..bila makin besar besday je demam..hehhe...semoga cepat sihat...

myrah berkata...

thanx cik mah..budak kecik lagi senang nk handle dari org tua kan..hehe

Norhelmi Zainal berkata...

eh same birthday ngn kite la.. hepy blated bday kt tunang myrah.. sian bday boy demam plak..

myrah berkata...

heheheh...same dan seusia..