Khamis, Oktober 11

Kad jemputan kami :)

majlis kami lebih kurang 2 lebih tapi kad jemputan dah siap..hehe
namelist utk tetamu pon dah buat, saja prepare awal2..dan disebabkan aku ni banyak masa terluang bila balik rumah lepas office hour, gigihlah tulis nama siap2 kat kad tu even sesi mengedarkan kad akan dibuat sebulan sebelum majlis, iaitu dalam sebulan dari sekarang..


kad yang menjadi pilihan hati..simple & nampak ekslusif kononnya..hihi :p


kad pilihan hati aku jugak untuk majlis bertandang..hihi..


untuk kad ni, kami disponsor penuh oleh mak tersayanggg..amighul pon disponsor juga..wah2..untung lah kau wahai bakal menantu emak ku..hehe

ada sesiapa nak datang majlis aku nanti?
nanti aku bagi kad ea..hehe :)


.. myrah ..


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 ulasan:

khadijah berkata...

dija punya kad pun tak siap cetek la :) kad nampk smple and eksklsf dua2 cantik :)

myrah berkata...

hehe..thanx dija!