Khamis, Oktober 4

baby! :D

tahniah untuk kawan2 yang dah selamat bergelar ibu..
mereka2 ni teman2 ketika di poli dulu..tahun lepas kahwin dan Alhamdulillah tahun ni dah dapat baby.. :)


baru je disember 2011 aku attend wedding kak intan..entry ni..
dan rezeki dia cepat utk pregnent & now dah selamat lahirkan baby boboooyyy..

2 oktober 2012


jun 2011 aku attend wedding ema..entry ni..
tahun ni dah dapat baby gugurl yang comeeell! :D

18 september 2012


so who's the next?
dalam tahun ni maybe xde lagi tapi tahun depan insyaAllah berderet, bermula dari januari..hehe
Alhamdulillah, murah rezeki kawan2 ku.. :)

tahun depan kena tambah peruntukan untuk duit raya lah nampaknya..heheh

.. myrah ..

2 ulasan:

Sumayyah Nadhirah berkata...

best kn die org =)

myrah berkata...

yup2..seghonook!