Khamis, September 6

Wina dah kahwin!

erwina norhaya bt mohamed telah bertukar title sekarang..
ok, dah xde kawan nak bergosip kat rumah sekarang ni..huhu



si pengantin yang jelita.. *amek berkat lagi dan lagiiiii* hihi

si pelamin yang menawan..

bride & groom :)


gambar adalah ihsan dari camera hp aku je..xbanyak..yang lain2 dekat camera amighul..
as usual, kalau gambar kat camera dia, confirm lagi sebulan lah baru dapat kat aku..tu pon paling cepat lah ye..huhh!
nanti kalau dah dapat gambar, aku update ea..lambat pon lambat lah, nak update gak!hihi

to wina, selamat pengantin baru..semoga pernikahan ni mendapat keberkatan dari Allah s.w.t, berbahagia sehingga anak, cucu & ke akhir hayat..barakallah... :)


p/s : selesai majlis wina, balik rumah terus menangis tersedu2..mengapakah?ntah, aku pon confuse..hihi :p



.. myrah ..

2 ulasan:

cik fadh berkata...

da kawen da bff akk..xpe next ur turn plak..xkn sorg lg nnt sis..

myrah berkata...

3bulan 2minggu 1hari lagi..eyh, lameee tu..hihi
sunyi deq oii, duk sorang2 ni..huhu