Khamis, September 6

my e-day : perihal handbouquet


ok, dah 3 bulan majlis berlalu baru sekarang aku gigih nak review satu persatu..
niat hati nak review lepas dapat gambar dari OP tapi rasanya mcm lambat je dapat so aku update guna gambar yang ada dalam simpanan..xbanyak pon..

review pertama ni pasal HB..actualy aku ada update pasal HB ni dekat blog wedding diary aku tapi blog tu kan akan dihapuskan so segala entry berkaitan hari pertunangan aku dkt blog tu akan ditransferskan ke sini..just copy & paste..sonang!so sesape yang dah pernah baca tu, harap maaf la ye..hihi :p

HB ni aku tempah dari puan nana dari awal tahun lagi..takut full kan, nanti kempunan lak..hehe
Alhamdulillah, akhirnya dapat juga guna HB yang diimpikan..hehe..pn. nana siapkan spt mana yang aku nak..kalau ikutkan, colour tu pon dia yg match kan sbb agak agak blur sikit so minta jela pandangan dia..hee
thanx nana!





.. myrah ..

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Tiada ulasan: