Jumaat, September 28

Bujang?


dengan ini disahkan bahawa mahirah adalah single..hehe
baru je dapat surat pengesahan perakuan bujang ni..cepat ke lambat ek??


.. myrah ..

6 ulasan:

hanisah berkata...

sedang elok la tu..tak awl sgt..tggal 2 bulan lebih kan? biar siap awal2 senang di kemudian hari

myrah berkata...

yup2..da boleh setlekn borang permohonan kahwin awl.. :)

hanisah berkata...

memang elok lah tu..nak hantar sekarang pon boleh,saya baru je hantar mggu lpas, tgh tunggu approval jabatan agama je.

myrah berkata...

ye?semoga sumea dpermudahkan :)

khadijah berkata...

hai, dija pun lum dapat surat perakuan bujang, esok nak gi umah kk, wedding pun tinggal 2 month, baru follow myrah, come to visit my blog dear :)

myrah berkata...

hye dijah.. :)
2bulan lagi?lebih kurang kte je..
thanx yer follow :)