Isnin, September 10

Aidilfitri 1433h

haiiii..dah masuk syawal yang ke 22, barulah aku terhegeh nak update gambar raya..hehe
xpela, janji masih dalam bulan syawal kan..sebenarnya lupa sesangattt...huhuhu

disebabkan tahun ni raya yang terakhir as a single person..ececehhh..hihi..so kenalah gunakan masa beraya bersama family dengan sebaik baiknya..tahun dopan, bak kata amighul kena beraya kat jaybeeee.. -.-"
ok, tahun ni mmg kojer nya bergambar sakan..

yang depan tu single lagi..yang belakang tu tahun depan beraya umah mertua..hukhuk

cik nurmahirah..hihi

maklang & iqa

family tanpa kaklong..
tahun ni turn balik umah mertua..
adik aku tu dah macam s.jibeng pon ada gak..hihi

ermm..terserlah kekepohan dalam family aku kan..hihi

lovely cousin :)



25, 24, 18, 23....ha apakah itu?hee

hensem boy saya!

naik kete dengan maklang semata2 nak main game..grrr!



teman sekolah yang makin membahagia..hehe


tahun ni tak beraya bersama tapi dapat pakai baju sedondon pon jadi lah..
tahun depan, tema kita adalah baju nikah..
jimat & jangan membazir..itupon kot la muat lagi..hihi :p

bak kata pak tunang, tak sabar nak tunggu raya tahun depan..hurmm..sy jugak la!
beraya kat somban dulu yer banggggg..hihi :p


.. myrah ..

6 ulasan:

Kesuma Angsana berkata...

meriah2!

myrah berkata...

hehe.. ^^

cik fadh berkata...

lmbt btol update raya ni..nasib still syawal..haha

❤Cik Myra❤ berkata...

same la dear..
tahun depan pon raye nak recycle baju nikah je...jimat! hehe..mtk2 la muat lagik :p

myrah berkata...

hihi..byk bnda nak update sampai lupa pasal raya..hee

myrah berkata...

cik myra : kannn..kalau da membuyung, xdapat la..hehe