Selasa, September 25

ada istilah pre honeymoon ke?

hotel untuk pre honeymoon kami telah selamat dibooking..
wehoo!!
lokasi?ala...dekat je..malu nak bagitau..hihi
xberapa nak plan pon pasal pre honeymoon tapi pagi tadi tetiba nak booking & terus bagitau pak tunang..
actualy sehari lepas majlis rumah aku, pak tunang nak terus ajak balik jb sbb ada wedding kawan dia time  krismas, so sebelum balik tu, moh ler kte menyinggah kejap melepaskan penat lelah selepas seharian menjadi raja..hehe

korang rasa kat mane ek? ;)


.. myrah ..



4 ulasan:

cik fadh berkata...

grand lexis PD ? kan kan..hihi

myrah berkata...

eyh, shhhhhh!!haha

cik fadh berkata...

hahaha ! LEXISSSSS ! xsabarrrrr..

myrah berkata...

xsabar?nak pergi jugak ka?hihi