Khamis, Ogos 9

thursday blues???

macam pelik lah pulak, time orang goment tgh happy dapat bonus, aku boleh pulak xmerasa ke'happy'an tu..
rasa macam tak ada apa lah sangat even dah plan mcm2 sebelum ni..huhu
sekarang ni, segala mooooood sudah hilang kemana..
mood raya dah larik, mood kahwin-kahwin entah kemana pergi..
adooii..sakit kepala aku...!
boleh ke nak tidur je sampai tahun depan..sedar2, semua dah selesai..huhu 

semuanya dugaaaaaaann..
sabar, sabar, sabaaar... 

ada sesiapa yang bermurah hati nak bagi pinjam bahu x??pinjam kejappppp..hukhuk


.. myrah ..

4 ulasan:

Yasmint berkata...

meh2, kite kasi pinjam bahu...?
y myra? slalu hepi je update blog...

myrah berkata...

hehe..happy mmg happy tapi kadang2 jiwa tersentap jugakk.hhee
tapi skarang semua dah okk!hee

thanx yasmint! :)

Kesuma Angsana berkata...

smlm KL jammed giler gara2 bonus tu ! tension2

myrah berkata...

hehe..jangan kata kl, alamanda tu pon same..jammed dalam shping complex..hihi