Isnin, Ogos 6

produk terbaru dengan niat semoga kulit ku mulus seperti telur rebus..hukhuk

disebabkan masalah jerawat yang tak berapa nak berkurangan sejak kebelakangan ni, terpaksalah aku tukar facial cleanser yang sedia ada sekarang dengan produk lain..
hope produk cosmoderm ni sesuai dengan kulit aku..huhu


tea tree series 

set lengkap untuk kulit berjerawat

semua produk tea tree oil ni bau macam ubat..adehh..mula2 pakai macam xsukaaaa tapi sekarang dah boleh terima..bak kata mak aku, kalau bau ubat tu maknanya produk ni elok..yeke?
harap betul la apa yang mak ckp tu..

vitamin e series & tea tree series
bila jerawat ni semua dah ok, kita try vitamin e series pulak ea..untuk mengekalkan keremajaan..hihi
wahai kulit, harap anda dapat lah terima produk baru ni yer..jangan buat hal..
i nak cantik & anggun di pagi raya nantiiiiiii...hee :p


.. myrah ..

4 ulasan:

cik fadh berkata...

ermm ok ea kak produk ni ? xpe akk try dulu..ekcelli fadh pown tgah ade masalah jerawat esp. bahagian dahi..sgt worst rase..kalo bukak tudung nmpak ketara..sobs ;(

myrah berkata...

akk agak teruk kt area dagu ngn dahi sikit2..tensioonn..
kalau ok, agak bgtau ea..baru lagi try ni..hehe

cik fadh berkata...

ok kak..jgn lupe rojer..

myrah berkata...

orait fadh!