Isnin, Ogos 13

monday blues?

monday blues??
owh, tidakkk..semangat nak kerja adalah sebab dah nak raya kan..pagi tadi dari seremban ke putrajaya pon layan lagu raya je..best woooo...kan best tiap2 minggu camtu..hehe


eyh, korang dah buat IC yang baru?
aku dah!kalau buat dekat JPN putrajaya, dalam masa sehari dah boleh siap..means, hari ni kau buat, esok dah boleh ambik..kalau buat kat negeri korang mesti lambat nak siapkan, tapi kalau nak cepat, boleh dtg ambik kat putrajaya..mcm kes ayah aku lah, buat kat seremban bulan 7 lepas, orang tu kata boleh dtg ambik bulan9 tapi kalau nak cepat, esok tu dah boleh ambik kat putrajaya..ha, faham?hehe

baru dan lama..muka lebih kurang je..
beza muka adalah 6 tahun kott..

kalau korang mcm susah nak datang putrajaya sbb kerja, sabtu ahad pon boleh dtg jugak sbb JPN putrajaya bukak half day..ha, tetiba nak promote mcm aku kerja kat JPN..hihi..just nak sharing dgn korang yang xtau je..heee ;)








































ini olang manyak happy sebab nak ghayo tapi rumah tak kemas lagi..
ha, bergotong royong la sebelum akak aku balik rumah mertua..tak pasal nanti kena kemas sorang2..huhu













































senyum itu sedekah..hihi

disebabkan cuti raya dah hampir, muka adalah senyuuuuum sajo..hehe..xsabar nak cotiiiii!!


.. myrah ..

2 ulasan:

Kesuma Angsana berkata...

malas betul nak wat IC baru hehehe

myrah berkata...

hehe..sy pon mls gak kak tapi dsebabkan dah alang2 ambik ayah punya, buat jela..lagpon dekat..hehe