Jumaat, Ogos 10

kad jemputan yang grandddd..

semalam bos aku dapat kad jemputan perkahwinan dari seorang VVIP..
kad mmg mmg cantik!suke sangat..
meh skodeng kad jemputan tu ea..


































































kiri tu kad jemputan, kanan tu sampul kad..
tema songket & songket tu dari kain baldu..

page pertama..
disertakan kad jawapan & map berasingan..
siap ada gambar pengantin..

page kedua

ok, kad je dah grand sesangat..belum lagi tengok majlis perkahwinan ni kan..
bak kata akk office aku ni, 'nanti kau buatlah kad mcm ni gak'
ha, yolah kak..duit bajet den abes kat kad yolah..kang orang buang gak..
tempah yang simple2 sudah janji cantik..ada je yang murah2 tapi cantik kan.. *ok, bajeetttt*
tapi........nasib baiklah kad jemputan aku nanti disponsor penuh..hehe..so xde lah pikir sangat pasal bajet tu..
walaupun disponsor, aku tetap akan buat kad yang simple..orang nak sponsor, janganlah nak berdemand pulak kan... ;)


.. myrah ..

4 ulasan:

Kesuma Angsana berkata...

mesti mahai ni kan!

myrah berkata...

rasanya cmtu la kak..haiyo, xsanggup nak keluarkan bajet bsr cmni..hoho

Princess Feyqa berkata...

wah cantik! tp klu fiqa ada kad kahwin rm0.20 dah lama fiqa tempah hehe buat pe mahal2 nti ke tong sampah juga T_T

myrah berkata...

hihi..kannnn..xramai sangat yg smpan kad kahwin org tu buat koleksi..