Jumaat, Ogos 3

14 Ramadhan : 3 Ogos : 2 Bulan :)

wahhh..bermain dengan tarikh aku harini yer..hehe
sebenarnya, hari ni genap 2 bulan aku bergelar tunangan kepada amighuul..huhu
feeling?same je time mcm couple dulu..kdg2 lupa yang diri ni dah ada tunang, bukan 'pakwe' lagi..heee

sempena ulangbulan pertunangan kami..meh lah aku share sikit gambar yang ada dalam simpanan aku..
gambar dari photographer xdapat lagi..xtau bila..bak kate pak tunang maybe lambat lg..
so tungguuu..

semua gambar ni dari blog wedding diary aku, sbb tu ada watermark 'myrah-weddingdiary'
untuk pengetahuan jugak, blog tu maybe aku akan tutup sebabnya mcm xdaya je nak update 2 blog..
tambah pulak xbanyak yang aku update kat blog tu..kesian lah, dibiarkan sepi je..hehe
so lepas ni semua update pasal wedding or apa2 saja akan aku update kat sini..sonang!!

ok, berbalik kepada tujuan utama..jum tgk2 gambar di hari pertunangan kami..
pada yang dah tengok, maaf lah yer..
ni je gambar yang aku ada..hee












seronok sangat kan muka aku time ni..hihihi






terima kasih untuk semua yang hadir & menghulurkan bantuan..
jasa kalian akan dikenang..hujung tahun ni, ringan2 kan tulang korang membantu lagi yer..hihi


.. myrah ..

Tiada ulasan: