Khamis, Julai 5

misi tunangan orang.. :p

balik kerja semalam, bergegas ke midV sebab tunangan orang yang bernama erwina tu mengidam nak makan pavlova..dah lama mengidam katanya..tak tau nak carik kat mana area putrajaya ni, terus la ke mid valley..itu tempat yang paling dekat & jalan x sesak ye..hehe..misi apakah itu???
ok, moh kita menuju ke.........



















































sini!



untuk apa?
mencari...........










































ini!

pavlova yang diidam2kan..hehe


tapi bila makan, rasanya x seperti yang dijangka..sedaplah tapi x berpuas hati sgt & misi akan diteruskan di tempat lain..
korang ada suggestion, pavlova dkt mana yang best ea??


selesai pavlova, teruskan misi WINDOW shopping..konon je window tapi nafsu tu kuaaaat sangat!
hampir2 terbeli handbag..kawal diri, konon nak tgk kedai lain..last2 handbag xbeli, perfume yang aku TERbeli..haiyo haiyooo..xpe2, perfume tuk hantaran..so tutup mata sajo.. = ='
sekarang memulakan misi, mengawal nafsu shopping dikala SALE sedang melanda..susahnyaa!!


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

10 ulasan:

CINTA UNTUK KITA berkata...

hehe tak dinafikan bukan takat rambang mata, tapi rambang hati nak beli ke tak nak beli.. hehe ada ke ayt rambang hati?? hehe hentam je..:)

Kesuma Angsana berkata...

tk gemar sgt makan pavlova ini. tp klu ada ngap2 jugak!

cik fadh berkata...

dr dulu teringin nk makan pavlova n konon nk bt sendiri..tp mixer kt uma rosak plak..kak nk puas hati bek bt sendiri je..xsusah mane pung rasenyer..hik hik..

Sumayyah Nadhirah berkata...

cuba try dkt :
Serai, Empire Gallery Subang
Alexis, The Gardens Midvalley

Princess Feyqa berkata...

nak menahan nafsu shopping tu yg pyh hehe

myrah berkata...

cinta untuk kita : hantam sajelah labu..hehe..sesuai gak tu..hee

myrah berkata...

kesuma angsana : xpernah try lagi kak & smlm tu xpuas hati sbb xmenepati selera & manis bebenor..hehe

myrah berkata...

fadh : akk belum ada ciri2 nak buat kek, kak bantat..hihi
fadh tolg la buatkan ea.. ;)

myrah berkata...

maya : thanx!
maybe nak try kat alexis kot sbb dekat cket..hehe

myrah berkata...

princess : kan!susah susah susahhh!hehe