Isnin, Julai 16

Baju raya dah siap!


konon2 macam teaser lah ni, xnak bgtau colour baju..hihi
baju yang kiri sekali tu, baju tunang aku..kira boleh lah pakai time raya nanti..hehe..dua lagi baju, konon nak pakai time tunang gak tapi xjadi..hehe..lagi dua baru ambik kat tailor semalam..
sebenarnya, aku xtempah pon baju raya tahun ni..semuanya gara2 baju yang aku hantar tempah dalam 4 pasang untuk pakai pergi wedding kawan2, xsiap..tensioonn rasanya..
last2, semua weding dah selesai barulah baju aku siap..itu pun 2 pasang siap, sepasang dia tersalah jahit & sepasang lagi ntah mana dia campak sampi xjumpa..hadoiii...so total semua baju yang aku boleh pakai time raya nanti adalah 7..wahhh...banyak!xpernah kot ada baju raya banyak cmni, selalunya paling banyak pon 3 je..hehe..raya sakan lah kau myrah...hihi..tapi rasanya raya tahun ni duk umah je, en boypreng kata xyah nak raya sangat..banyak benda lain nak pikir..hukhuk..yolahh..raya thn depan jela kita sakan ea..sakan bergaduh nak balik kampung mana..hihihi :p


.. myrah ..

2 ulasan:

anis berkata...

hahha..dah kene siap aggrement tu myrah tahun depan nak start kg mana..gilir2 setiap tahun...

myrah berkata...

hehe..die da siap ckp, thn depan kg dia dulu..tp utk berlaku adil, kena osom dulu..hihi