Jumaat, Julai 13

art wall clock yang coooolll.. ;)


sebenarnya mmg dah sekian lama aku memasang impian nak beli chipboard art wall untuk letak kat rumah..
tapi xtau nak cari kat mane..yang terlintas kat kepala cuma IKEA..tapi bila kalanya nak jejak ke sana..kot lah si bf tu rajin nak melayan kerenah si gf dia ni kan..
tadi godek2 fb, terjumpa benda yang diidam2kan..
bukan setakat art wall saja, tapi disekalikan dengan clock so nama pon bertukar kepada art wall clock..
art wall + clok = art wall clock..hehe

ni antara yang aku minat..hee



xdapat honeymoon kt sini, ada gambar pon jadi lah..hehe


simple tapi suka sangat!






ni contoh bila da tepek kat wall rumah aku 









cantik tak?suka x?
aku sukaaaa sangat!
amighuuull..ehem ehemmmm!!hihi

kalau korang berminat, korang boleh lah terjah fb tu..cuci2 mata & kalau terkenan, cuci sekali poket korang..hihi

ok, dah boleh start berangan.........



.. myrah ..

2 ulasan:

cik fadh berkata...

bg la link fb kak..fadh minat bnde dedeko rumah cenggini..hihi

myrah berkata...

hehe..kat gambar tu ada url fb die la, cer tgk betol2..hehe