Selasa, Jun 5

wedding kakngah amirul

date : 26 mei 2012

ok, mcm biasa la..kalau gambar dari camera amirul..mmg lame lah nak tunggu dia bagi aku..
ini pon sbb hari tu dia pas camera kt aku, br lah aku dapat..kalau x, mmg sebulan kemudian lah kot..huhu
ok, kalau diikutkan, family aku xbagi sebenarnya aku attend wedding ni..yela, lagi seminggu sebelum tunang kan..
mcm xmanis lah kononnya, aku dah dtg rumah dorang awal..family amirul xkisah pon tapi family aku yg kisah..yela, aku kan perempuan..aku pon segan mulanya tapi redah jela..huhu
plan pon last minit, pagi sabtu tu gerak dari seremban dekat2 pukul 9 then sampai dlm 12lebih..
lepas makan, bergambar kejap, dlm pukul 3 dah gerak balik seremban..
ok, dalam sejarah dtg jb tanpa tidur kat sane..pastu sekejap sgt.hehe






amek berkat..hee



the bride!

bersedia untuk kutip tol.hehe

pengantin 


happy family :)

p/s : Alhamdulillah, kakngah selamat diijabkabulkan dengan suami tercinta & aku selamat 'diikatkan' dengan tunang tersayang..aamiin :)

.. myrah ..

2 ulasan:

tat!n berkata...

congrats cik myrah dh nunang..hee
cpt la upload pic nunang :)

myrah berkata...

thanx puan tatin ^^