Khamis, Jun 14

sabah : part 2 aka last part..hehe

gabungan dari hari kedua hingga ke keempat..
tahap kemalasan adalah malas untuk mengupdate..hehe


kembar baju..hehe



KK jem mcm KL jugak..fuuhh!

berjalan kaki menuju ke pasar philipine

PA-PA menyambung shopping di hari ke 2




bilik bakal-bakal bini orang..haha..serabut!

penceramah kami


peserta
 kursus ni hanya mempunyai 8 orang peserta...hihi
bila dah tau cuma 8 orang peserta, terus set dalam kepala, mmg datang KK tuk berjalan jela..kursus no2..hihi


muka happy sgt tu nak balik KL.. :p

ok, bye2 Sabah..see u next time.lepas ni xnak pergi jalan2 kt KK, tapi nak ke pulau..pulau2 kat sane bestttt..
aku tgk dr dalam fllight dah teruja gila..kalau betul2 jejakkan kaki mesti macam orang kena histeria kan..hehehe
amighuuul, nant kte honeymung kt sini ye.. *kelip-kelip mata*


.. myrah ..

2 ulasan:

Kesuma Angsana berkata...

best ke KK tu.. nak cer pg one day nnti

myrah berkata...

erm..biasa2 je kot..tapi kalau pergi pulau2, bestttt! ;)