Isnin, Jun 11

sabah : part 1

date : 6-9 jun 2012
location : kota kinbalu, sabah 

untuk pertama kalinya menjejakkan kaki ke sabah, jakun sikit lar..hehe
sampai2 airport, bila petugas tu tanya soalan, mcm tercengang2 gak, siap suruh dia ulang 3 kali..haha
mahap lar pakcik yer, kami orang semenanjung..hehe
kepergian kami kesana bukan untuk bercuti tapi berkursus..tapi rasanya feeling2 bercuti tu lagi berganda dari berkursus..hihi..

 di toilet KLIA yang cantik itu..hehe

breakfast sebentar 

penteman setia..hehe

dalam flight breakfast lagi, nasi lemak udang..nyumnyuumm

ketibaan, Alhamdulillah selamat sampai..


sesampai je airport terus beli tiket taxi..satu taxi dicharge rm30 dari airport ke hotel yang terletak di tengah2 bandar KK..
sampai je hotel, terus tercengang-cengang sebab hotel bajet jek!patut lar yuran kursus adalah murah.huhu
xpela, redha je..kita kan dtg utk berkursus, bukan honeymoooon.. *sedapkan hati*

bilik yang sempit!!

toilet yang best!!


melepak sekejap dalam bilik pastu bersiap utk meronda2..
tourist guide pada hari tersebut adalah arif, kawan kpd erwina norhaya..hehe


menanti tourist guide..hehe

lebar sonyum tu ha..hihi

di pasar philipine..


PA-PA sibuk menshoping..hehe

ini sajo hasil tangkapan di hari pertama..hehe

rasa famous lak orang depan & belakang capture gambar sy..hihi

tanjung aru



menanti sunset..

itu saja untuk hari pertama.. :)



.. myrah ..

6 ulasan:

hunnybunny berkata...

asal gambar korang lawa2 ni..ni mesti sbb camera ni..hehe

myrah berkata...

haha..harus lar, thanx en camera!!hihi

Sumayyah Nadhirah berkata...

bestnye! sabah xpernah smpei lg nieee

myrah berkata...

tapi maya da g srawak..hehe

tat!n berkata...

sabah best..suke seafood!hehe.

myrah berkata...

heheehe..bankrup3, makan seafood..hehe