Isnin, Mei 7

movie marathon

sambung cerita di jB minggu lepas..wahh..tetiba aura nak update blog datang balik..hehe
lepas je selesai majlis kahwin kawan2 kami..balik umah terus bersiap tuk ngedate..
sekarang ni kami selalu jumpa tapi jarang ngedate berdua, tapi kali ni berdua sajo..hehe
plan nak tengok movie, Berani Punya Budak..
amirul ajak tgk the avengers tapi aku xnak sampai masam2 muka lar..hihi
konon nak tengok cerita lawak..akhirnyaaaaaa.......
ok, sambung nanti je..huhu

ok, malu nak bagitau yang ktorang baru first time makan kat nandos..hihi
macam jakun lar jugak nak order, tambah lak menu xde gambar kan..so main redah je..
tanya dengan waiter mana paling best, dah tentu2 dia kata hidangan yang mahal kan...huhu


konon seni lar amek gambar disebalik air yg sedap ni??hehe

hobi aku adalah mengendeng air si amirul..kenapa lar air yang dia order sedap??



ayam gantung!halamak, terliur suda..

ini kebab yer, side dish aku amek rice & coeslow..muak!huhu

orang lapar..hihi


selesai menjamu selera, teruskan niat tuk tengok BERANI PUNYA BUDAK


korang dah tengok cerita ni???apa pendapat korang ea??
bagi aku lah kan, cerita ni xbest!xtau lar kalau xkena ngn selera aku ke kan..tapi mmg rasa mcm xde motif je..aku siap sangap2 dalam cinema tu..boring gler..
bila habis je, terus rasa bersyukur..rasa lama gila tapi bila tengok jam, xsampai sejam setengah pon..
hadoiii..lepas tu amirul pon sibuk perli2 aku sebab xnak tengok avengers..huhu



esok tu (isnin) konon nak balik seremban ptg2 cket ke, last2 ptg2 cket tu kitorang baru nak start tgk the avengers dekat CS..hee..nak puaskan hati amirul kan, aku layankan aje *sebenarnya aku pon mmg nak tgk..hihi*



pendapat untuk the avengers??
sangat BEST!!
menyesal xtengok sebelum tu..hehe..cerita yang serius sebenarnya tapi ade part2 yang aku rasa mmg lawak, siap boleh tergelak besar..hehe
cerita ni aku suggest tuk korang tgk..cnfirm puas hati..
tapi yang nak tgk berani punya budak tu pon ok je, support filem malaysia kan.. :)


.. myrah ..

Tiada ulasan: