Khamis, Mei 3

kami kah??hehe

sempena cuti hari pekerja yg lepas, aku dan amirul ada join satu program "mentor training" di taman botani, taman tasik perdana, KL..
mcm2 aktiviti dijalankan, dari sebelum program start sampai lar program habis, mmg berlecak satu badan aku.. hewwwww :p hihi
untuk aktiviti terakhir, kita kena dapatkan 15 orang untuk bg komen pasal diri kita..rasanya korang2 pon pernah kot buat aktiviti mcm ni sbb aku pon pernah time kursus teambuilding thn lepas..
sekeping kertas akan ditampal dkt belakang badan kita pastu kita pergi lar cari orang tuk bagi komen, sekurang-kurangnya 15 orang..



komen untuk mahirah  
ok, masuk kereta terus buat muka bangga kat amirul..haha..komen awk yang mane satu ek b??hihi
yg solehah tu ke b???insyaAllah, aamiin..hehe 

komen untuk amirul
mamat ni pon kembang hidung gak sebab ade yg komen die cute..kononnya aku yg komen, xkuasa aku nyah!
yang pemalu tu pon aku xleh terima, sengal tu rasanya bersesuaian..hihi


lepas bersuka ria di taman bunga tasik perdana, terus balik seremban dan berlaku lah tragedi seperti entry sebelum ni..huhu..sadis!


.. myrah ..

Tiada ulasan: