Jumaat, April 6

pameran pengantin malaysia 2012

tarikh : 6-8 april 2012
tempat : perdana hall, PICC
masa : 10.00 am - 9.00 pm

tadi waktu lunch kan lame, so merajinkan diri ke PICC utk ke pameran pengantin ni..
err..wajib lar rajin, umah pon bertentang dengan PICC kan, sejengkal je..hee
minggu sebelum ni aku ada ckp pasal pameran sebelum ni yang xberapa nak best tapi yang kali ni mmg berpuas hati..sbb banyakkkkk yang berkenan di mata tp kurang kenan di poket..hihi
takla, harga pon ok utk 3hari ni, lps habis promotion, harga asal akan digunakan balik..huhu




al-quran ni cantik untuk dijadikan hantara..tapi kalau dah bagi sebagai hantaran, WAJIB lar baca yer..bukan untuk dijadikan hiasan semata :)




 amirul, dusty pink ni cantik  :)


silver tu pon cantik sangat! 

ini juga cantik!simple je tapi aku sangat minat :)


 kuning tu juga sangatttttt cantik..berkenan sangat!
tapi telah di cop oleh bakal pengantin bulan 9..hihi


bakal pengantinkah???hehe

lepas tengok gambar2 tu mesti korang mcm xberiya sgt kan..mahap lar, gambar2 tu dicapture guna BB sajo..normal lar kalau xbrape nak cantik, lebih kepada blur je kan..
tapi korang kena jugak dtg sini, confirm xmenyesal :)
kalau rasa2 PICC ni jauh dr tempat korang, kat PWTC pon ada jugak..so jum lar serbu :)


.. myrah ..


2 ulasan:

hunnybunny berkata...

ehem..ehem..terbatuk2 plak..:p

myrah berkata...

uhuk uhukkk..hehehe