Jumaat, Mac 9

kisah seminggu yang lepas di johor bahru..hehe

habit aku sekarang adalah, kepuk kan sesuatu cerita..lps2 tu baru lar terniat nk cerita kt sini..hehe
maybe mood nak berblog dah xde sangat kot, sbb byk koje yang menanti sekarang ni..huhu
ok2, abaikan..now nak bercerita pasal aktiviti aku minggu lepas..
minggu lepas aku cuti sakan dari hari jumaat sampai isnin..seronok xhengat!
cuti panjang sebab nak g berdating..hehe..
hari jumaat tu aku g jb, jumpa buah hati :p
sampai2 je sane, lps tunggu dia yg kelewatan, kami terus menjejakkan diri ke Johor Premium Outlet (JPO)
time aku pergi ni xramai pon org maybe sbb weekdays kan, sume koje..
aku ngn mirul je cuti..hee

meh layan gamba yang xbykn ni..hehe





crispy crepe 
 aku pergi sane br tau kewujudan crispy crepe..hehe..yela kt sini kan ade hot & roll je tapi lebih kurang la..
cuma kat JPO, beli nak beli benda ni kena order pastu amek nombor..
pastu korang duduk lar sambil menanti nombor tu naik..dah macam kat hospital..hehe



aku rasa tempat ni biasa2 je kot..mgkin lar suasana dia ala2 overseas agaknya sbb xpernah jejak ke overseas lagi.hihi
barang2 dia  pon biasa je..kebanyakannya outdated lar tp harga kurang cket je..
yang bahagian atas JPO ni, kiranya mcm brand yang mampu beli lar..mcm guess, charles & keith, roxy dll..
charles & keith sini ok lar harganya tp mcm xbyk pilihan sangat tapi aku terbeli gak lar satu handbag..hehe..kasut pon xbyk pilihan tapi ade terminat satu kasut tuuuuu..amirul pon suka tapi mcm awl sgt je nak beli..hehe..xpe, nanti carik kat KL jela..
quicksilver pon ok, amirul pon terbeli gak 2 tshirt..kalau kat alamnda, tshirt tu rm129 kt JPO ni dlm 69-89hengget sajo..
untuk bahagian bwh, ktorg xmasuk pon kedai2 tu..baru lalu dpn kedai, sales asisstant dorg da pandang ktorg dr atas sampai bawah..huhu
tau lar yang kami ni pakai jeans ngn selipar je kan..xpela, ktorg tgk dari luar jela ye.. :p

next???kami menjejakkan kaki ke over the seas! a.k.a temasek..hihi


.. myrah ..

Tiada ulasan: