Selasa, Februari 21

labuan 2012 : part 2

hari kedua di wilayah persekutuan labuan..
owh..lupa nak bagi tau..tujuan sebenar aku pergi labuan ni untuk join sukan rakyat sempena hari wilayah persekutuan 2012
aku masuk acara boling padang..acara ni untuk kementerian & agensi..

hari kedua dimulakan dengan breakfast..
1st time aku dtg sini tahun 2010, aku rasa makanan kat hotel ni sedap..
tp kali ni aku rasa biasa2 je..ape yang aku ambil, mesti susah nak habis aku kot yg suka membazir

breakfast yg biasa2 sajo

kemudian terus ke pusat boling padang untuk training 
antara byk2 group, group ktorang lar yang paling selalu training kat sini..
yela, ktorang kan tersampai 2 hari awal dari tarikh tournament sebenar, tambahan pulak ktorang ni team amatur..br first time pegang bola..hihi







habis training, terus pergi lunch dkt kedai yg semalam tu..kedai tu kat ujana kewangan yer..
tp nama kedai makan ni aku xhengat..


sirap limau???
 ade macam rupa sirap limau ke air ni??dari rupa mmg xdo, dari rasa lagi lar XDO!
aku mintak sirap limau, sekali sampai air sirap + oren..hahaha..sirap xterasa, oren je terlebih..layankann
yang semalam tu pulak, semua orang order teh o ais..aku order limau ais..
sekali sampai kt aku teh o ais limau..hadoiii..malang nasib aku, asyik dapat benda yang lain..pasrahhhh..hehe

nasi padang

ayam percik
 ni set nasi padang..sedap jugak!podeh pon boleh tahan gak..hehe


habis makan terus menshopping coklat..beli tuk orang2 tertentu..
aku minat coklat tp xla tergila2 sgt, tp beli untuk diri sendiri banyak gak..hantar lar sikit kat amirul kan, tu pon dia kata banyak..last2 yang lain tu terbiar je dalam fridge kt umah..tunggu lar kot2 ade tetamu datang, aku hidangkan coklat je..heee

2 plastik ni bersamaan dengan rm200
 sekali beli habis rm200..baru tangkapan yang pertama ni..hihi
nampak je macam sikit kan...hee

petang di labuan, hampir gelap..
habis shopping terus balik hotel..maghrib adalah pada pukul 6.32 petang, isyak 7.42 malam..kalau xsilap aku lar..




.. myrah ..

Tiada ulasan: