Isnin, Februari 20

labuan 2012 - part 1 :)

morningg!!wahhh,seminggu suda tidak mengupdate blog
mood malas yang sangat berleluasa ditambah pulak dgn tahap kesihatan yg tidak mengizinkan kan alasan jeeee..hehe

ok2, disebabkan gambar2 time ke labuan hari tu dah ada..mood untuk mengupdate pon serta merta telah dtg kembali..mari2, lapangkan masa meneroka entry ini..hihi
aku tau, ramai yg tengah bermood monday bluess kan..nak buat kerja pon mcm nak xnak kan..
like me lar!tp.........bos xmasuk hari ni so boleh lar update cket2..hehe




date : 8-11 februari 2012
location : wilayah persekutuan labuan






baru berlepas dari KLIA

sejuk wooo..

brother ni tidur dengan nyenyak sambil mengeluarkan bunyi2an yg tidak menyeronokkan telinga aku..hehe

breakfast!

sampai suda di wilayah persekutuan labuan

team lawn ball yg excited nak shoping sebenarnya..hehe

bendera wilayah persekutuan di merata-rata

sebelum training, kte makan dulu
 kebanyakan makanan kat labuan ni tekak aku macam xboleh terima..xtau lar, mungkin cara masakan
dorang kot..tambah lak aku yang jenis memilih bab2 makan..huhu

nasi ayam penyek..sedapp!!
 4 hari dekat labuan, hari2 kot ktorang terjah kedai ni..naik bosan owner kedai tu tgk ktorang.hihi
yela, masakan dia mmg sedap..harga mmg berbaloi tp kalau ade buat pertambahan, cth sambal berlado..harga yg dicas mcm xberbaloi lar..huhu

seketika kemudian....licin!!

training!

gaya je lebih myrah ni, main hampeh kot..hihi

bersepah bola!jauh lak tu dari jack..hihi

posing tu penting yer walaupun main ntah hape2..hihi


bilik saya!

makan malam kat kfc jela, tanpa cukai..hehe



ok2, mau sambung buat kerja..akan update untuk hari yang seterusnya.. :)




.. myrah ..

2 ulasan:

hunnybunny berkata...

wina xpergi sekali?bes leh jln2..:p

myrah berkata...

wina dah pergi thn lpas..hehe