Khamis, Januari 5

ngedate pertama pada tahun 2012 :p

2012 ni dikira tahun ke 3 aku celebrate dgn amirul
xde lar clebrate ape pon, cuma lepak sesama je..tiap kali malam new year aku msti ada kt putrajaya
gara2, birthday aku 3 hari sebelum sambutan new year, kira clebrate sekali jela..
err..story pasal birthday akan di update di lain entry yer..hehe :p

skarang ni layan gambar yang menceritakan kisah pada 1 januari 2012..hehe
rasa mcm da lame xtepek gamba ktorg ngedate korg pon xnak tgk sgt kan
untuk rujukan aku, amirul dan anak cucu ktorg dimasa akan dtg, maka aku update lar gamba2 ktorg ngedate, nanti2 bole imbas kenangan lamaaa..hahaha

mamat ni selalu over :p

heboh check in! aku pon same..hihi

aduhhh..ntah pape je muka aku bila pakai shawl.. :p

mocha & chocolate 

ini untuk saya..sedap!sbb ade chees tu..nyummmy.. 

noodle tomyam kot..sedap gak, suke tomyam!

pencuci mulut dan pencuci purse ku..haha


puas gila dating ngn kau mggu lps b, xde gaduh2 & rasa lama..seronok!next time macam ni lagi bole??hehe
eyh, coopp!!saving2, jgn ingat nk ngedate sajo.. pringatan untuk diri sendiri



.. myrah ..

Tiada ulasan: