Sabtu, Januari 7

kumpulan yang paling diminati..jum ketawa guling2..hihi


ok, da seminggu berlalu..br hari ni aku sibuk nk cerita pasal maharaja lawak mega..hehe
bukan ape, mggu lps kan busy..xde masa nk update...heee
time final tu aku rasa semua best kecuali syok, kureng lar ka..huhu
tapi yang paling best..ini................
















































heheheheheheh..klakor lar dorang ni..mlm final tu da tengok..
pastu sambung lg tgk kt you tube..layan ngn amirul & cousin die kt umah atok die..
mcm nak pecah umah atok die tu bile semua bgabung ketawa...hehe
hari ni layan lagi, kt youtube gakk..heee 
apa lar yg dorang ni makan ea, sampai kan ape yg keluar kt mulut dorang tu aku rasa kelaka je..hehehee




.. myrah ..

2 ulasan:

EnciK AxixOu berkata...

haha..yg zizan dgn ustz azhat lawak gk..

myrah berkata...

hehehe...besttt