Khamis, Januari 19

Jamu Oh Jamu

Sebelum ni aku amalkan makan Virgin Coconut Oil (VCO)..tujuan makan adalah untuk kulit muka..yela, kulit I kan xcantik dan untuk melancarkan kitaran haid..period aku mmg susah lar nak tetap, msti akan terlewat..pernah tau lewat sampai 2minggu..
Tp lepas je amalkan VCO, jerawat tu kureng cket jela tp kitaran haid mmg terus tetap..kalau lewat atau awal pun setakat sehari dua..
Tujuan makan VCO untuk 2 sebab tu je..tp problem lain lak dtg..selera makan berkurang..aku makan mcm biasa tp kuantiti sikit sebab cepat kenyang..dah lar ringan, bertambah ringan jadinya..
Dah kena warning dgn amirul, aku stop makan VCO..tapi lepas tu kitaran haid mula lar xtetap balik..haiishh..
Setelah mengoogle, akhirnya telah menjumpai Jamu Ratu Dara..bukan mak dara yer kwn2..nak try test tuk sebulan ni..tgk ada apa2 perubahan ke idok..kalau ada, perlu teruskan..kalau tidak, kita try test Jamu Mak Dara pulak..hehe
Korang ada nak suggest apa2 suplemen tuk sy? ;)

4 ulasan:

cik fadh berkata...

kak fadh mkn vco jugak 4 bulan yg lepas xsilap . berat badan naik mendadak . ha mcm mane tu ? hihi..
then cecepat stop..kiki

myrah berkata...

halamakk..lain pulak..hehe
akk rase bergantung pd hormon kte kot kan..

miedah_Blurr berkata...

haha.. sy pun bru nk cube jamu 2.. 2 kali sehari kn bg yg lum kawin. ada 60 kapsul.

myrah berkata...

yup2..sesuai tuk yg dah kawen n belum.. ;)