Rabu, Januari 11

cuci mata dengan cahaya di ICT

dah berkurun xjejak kan kaki kt ICT shah alam ni..last pergi pertengahan tahun 2010 kot
tu pon snap gambar dr dalam kereta..time tu full sbb dah pukul 8lbh kan..
lepas tu mcm kecewa, dtg jauh2 tp xmenyinggah pon..huhu

kali ni pukul 6lebih ktorg dah sampai 
tapi time tu pon dah ramai..kena parking kt bawah je, menapak lar naik ke atas..penat!!
kononnya nak countdown lar tp xlarat lar, dgn org ramai, sesak!
lapar, kedai sume penuh..last2 balik singgah mamak jela...

awal lagi da terpacak kt sini

bak kate mirul, feeling2 wonderland..hehe

rombongan tok wok..hehe
pergi ict ni pon sbb kakngah amirul yg ajak..kalau x, mmg aku duk umah je kot..mls nak bersesak2..



err..kenapa aku menjarakkan diri, gaduh kah??hihi
teringin naik benda ni tp mcm gayat lak..hihi






kadang2 bulat, kadang2 bujur muka gugurl ni..haiishh



akhirnya, pukul 11 dah sampai putrajaya..putrajaya lak yg sesak time tu, sume nak tgk bunga api..
malas nak bersesak, aku terus balik je..tepat pkul 12, dgr la letupan bunga api dari rumah..
xdpt tgk, dgr je pon jadi la..hehe
smpat lar wish happy new year & happy 30month annvsary kat cinta hati..hihi :p


.. myrah ..

Tiada ulasan: