Sabtu, Januari 7

31disember2011

location : rumah nenek anum :)
orang2 yang bersubahat : semua kecuali aku..hihi

seminggu da berlalu, tp sampai sekarang still teringat lagi..
pertama kalinya dapat surprise dari amirul..hihi..yer 1st time..*ok, terharu*
untuk tahun 2009 & 2010 aku yang buat surprise untuk dia tp tahun ni aku yang dapat surprise dari dia.. ;)

hari sabtu tu,amiul sepatutnya sampai seremban dlm pukul1
bila dia cakap dah nak masuk seremban, besungguh lar aku menyiapkan diri..hehe
lepas tu cousin aku bbm, katenya dia mcm selisih dgn amirul then dia tnya mirul pakai kete apa & no plat..
aku pon bgtau jela, xsyak ape2..

45 minit kemudian, batang hidung si amirul ni xgak muncul
makeup da nak cair, bila cll dia ckp dah nak smpai..berangin dah ni, setahu aku dr town seremban nk ke rumah nenek aku tu dlm 10-15 minit je tp ni da nak dekat sejam..

akhinya...org yang ditunggu sampai gak, dari tunggu kt luar aku terus masuk dlm..
konon nak protes, pastu nak cover muka yg dah berubah mcm singa ni..hihi
tapi dah masuk dlm pon still meninjau gak ke luar, pastu nampak cousin aku ada sekali ngn amirul..
eyh,cane lak dorang ni boleh saing sekali..
terus aku keluar, time tu amirul da siap pegang kek..family2 aku yang lain yg da sedia tunggu kat luar tu pulak, dah gelak2 kan aku sebab gelabah semacam bila amirul xsampai2..adehhh..maluuu..hihi
ok, dorang mmg dah plan awal..lps tu baru aku teringat, sehari sebelum tu anak buah aku ada bgtau "maklang, umi ckp esok ada surprise untuk maklang..ada kek"
tapi aku gelak2 je bila dia ckp cmtu..rupanya mmg betol..budak2 mmg xpandai simpan rahsia..haha
pastu teringat lagi, patut lar kak ikin tanya no plat kete mirul, dia tgh mencari mirul time tu..hehe















dikerumuni oleh cousin2 yang xsaba nak makan kek..

itu dia perancang utama bersama anak yang membocorkan rahsia..hihi

fuhhhh...23 tahun  :)

kek ni sodap!!made by my cousin 

thanx korang2 semua yang memeriahkann majlis..hihi

iqa si pembocor rahsia..hehe




thanx amirul, tahun depan ni  surprise lain pulak ea..hihi
love you.. :)




.. myrah ..

2 ulasan:

cik fadh berkata...

biler lar dpt merase surprise mcm ni . hehe..hepi bufday kak ;)

myrah berkata...

hehe..nt2 ade lar tu en jm kamu watkan..thanx deq :)