Jumaat, April 29

thanx nuffnang...!!! ^__^

-
i got it!first payment from nuffnang...
thanx!!
even xsebanyak cik epal, sepet & bloger2 yg hebat tu tp tetap bersyukur dgn apa yg aku dapat ni...
thanx gak yg rajin klik2 nuffnang sy yee...syg korang lah..mwwahh!! :)
-
:)
-
-
-
.. myrah ..

lain yang dicari, lain yang jumpa ^^

-
seperti biasa selalunya jumaat tgahari mesti balik umah tidur..hehe..tp tadi balik kejap je amek kete then ke alamanda, tgk latihan boling..sebelum singgah dulu MPH bookstore..wina nk cari novel tuk praktikal stdent yg last day hari ini..aku pon terniat gak lar nak beli novel sbb da lame xbeli kn..cari punya cari last2 hilang niat nak beli sbb ternampak buku2 kt satu bahagian tu..
setelah dibelek2 akhirnya 2 buku menjadi pilihan hati.. (:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ini diaaa..

untuk dijadikan rujukan untuk aku yg banyak kali lalai...hurmm... :(
satu lagi lupa nak cpture...

-
-
-
wina pon xjadi beli novel, dia belikan praktikal student tu buku "siti hajar" dan untuk dia buku "nikah kahwin"..hihi...untuk dijadikan rujukan, bakal lar kate kn..hehe
-
-
so dikala bosan bila kat office,bole lar aku khatam buku ni kan.
kalau da khatam, nak pinjam buku wina lak..perlu khatam gak tuu..hihi

-
-
p/s : semoga dpermudahkan segalanya..amiinnnn
-
-
-
.. myrah ..

Rabu, April 27

malam ni dinner simpLe2 sajo, janji kenyang ^^

-
tadi on the way balik dari DBKL ke putjaya, perut gler lapar..
pelik aku, lunch td da mkn sakan..pastu puas fikir nak masak pe, wina ada bg idea nak masak tomyam tp mcm leceh lak nk cari bahan
sampai je umah, selesai mandi ngn solat trus terniat nak wat spageti je, sonang!
tinjau dapur tgk spageti & sosej yg wina beli 2 minggu lps stil ada so plan masak2 ni bole lar on tp wajib ke kedai gak tuk beli tomato puri ;)
=
lepas maghrib, bermula lar aktiviti memasak masak..



-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
apabila sudah selesai memasak, ini lar hasilnya...
simple je sbb bahan pon xckup, slalunya mcm2 aku cmpak dlm kuali
dinner ni juga dpt lar mengenyangkan perut 2 anak dara kt umah ni kan & aku siap bertambah...hihi
mgkin sebab emosi xbrape btol kan mlm so telan spageti byk2.. :p
-
-
-
.. myrah ..

Selasa, April 26

berkesan tak tuk gunakan losen mustajab kat pipi kita..?

-
bole ker losen mustajab yg org2 slalu guna tuk kecikkan peha, kempiskan perut, aku letak kat pipi??rasa2 berkesan ke tidak ea..???
pipi ku bertambah kembang lar semenjak dua menjak ni, mcm kena pam..hihi
mau bukti..???jum kte tengookkk!
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
tengok ni..!masyaAllah, bolatnya pipi kau myrah..

ini pon same jugakk..huwaaaaa..!

ini tidak kelihatan sangat sbb amek gmbar dari tepi kn..hehe

ok, next time wajib capture gambar dr tepi, br lar muka kau tidak kelihatan bolat sepert bola..
-
-
ada tips x wahai kwn2, bagaimana untuk mengatasi masalah ini.. =='
-
-
-
.. myrah ..

Jumaat, April 22

marry me???hihihihi

-

-
-
.. myrah ..

Selasa, April 19

teman baru di rumah saya :D

-
tadi balik je keje trus g laman 1 malaysia.. (korang tau ke apakah itu laman 1 malaysia??)haha
keluar je kete, mnapak cket pastu mata terus mendarat kt satu gerai yg menjual hamster & ikan2
cik wina trus ajak g situ, nak tgk ikan katanya..belek2 jap, trus dcide mau membeli..
dsebabkan wina tlh membeli, sy pon terikut same..hehe
meh tgk hasil belian kami..hehe
-
-
-
-
-
-

berlaga-laga si laga ni..hehe

ini si merah wina

ini si biru saya ;)
-
-
-
.. myrah ..

Isnin, April 18

terima kasih amirul yg sasa kerna mengikuti xpdc ke broga..hehe :p

-
wah, rajin sungguh aku update blog hari ni kan..gara2 bos xde la ni..hehe
ok, kali ni update gambar versi aku dan dia pulak..hehee (sesiapa yang muak harap maaf yer)
-
time ni baru smpai bukit yg keberapa ntah, mmg best!
berangin sajo~


dua2 bulat..hehe


hoyeeah!sampai ke bukit yg kedua.. :D

menuju ke bukit yg seterunya, ayuuh.!

turn amirul lak berposing2

menuju puncak...! :p


berjaya sampai ke puncak!tp kami xnaik batu kt atas tu..xlarat suda~

sakan bergambar ea kau








kalau amirul xikut time g broga ni, mau nanges kot aku kat atas tu..
time mendaki, aku asyik tarik dye je, nak turn pon lbh kurg same..kalo dye da jauh cket, mula lar rasa nak nangis kan..haha..ngade!
bukan pe, aku takut, serius!depan mata sendiri nmpak 2 org mggelungsur jatuh..time nk turun tu hujan lebat & wina pon tglincir, nsb baik de org tarik tgn dye..huhu
-
tapi rasanya kalau dye xde, aku mgkin bole kot berdikari, buknnya xpernah hiking sblm ni kan..mgkin bila dye ada, sifat gedik tu datang, tetbe jd sorg yg penakut.smpaikn nk gerak kaki cket pon rse seriau..pelik aku..huhu
thanx b! (even de kena marah ngn dye smpai rse muncung ni da pjg sedepa)haha
next time kalau g lagi, sy tunggu anda kt kete jela yer..hehe ;)
-
-
.. myrah ..

perhatian kepada anda yg merokok!

-
Dear smokers,
Please get a plastic bag and cover yourself whenever you want to start smoking.
So you can enjoy the smoke 100% by yourself, i don't want any percent of it.
And some of my friends, too.

................................................
Regards,
Mrs. Don't-kill-me-if-you-want-to-kill-yourself

-
-
.. myrah ..

broga hill bersama PA terhebat :D

-
date : 16 april 2011
location : broga hill, semenyih
-

baru permulaan mahirah da mcm ni..hehe











ok, mahirah mmg kepochiii!









-
siapa2 yg xpergi lagi tu bole lar try, best gak..tp aku xtau lar ada niat lagi nak naik ke tidak..penat weyy...hihi
-
-
-
.. myrah ..