Jumaat, Disember 30

tercapaikah azam 2011 saya??hihi

30disember2011
lebih kurang 30 jam lagi kita akan menjejak ke tahun baru, 2012
mesti korang semua da sediakan list azam tahun baru kan
aku?err..xpasti lagi..yg tahun lepas pon xberapa complete..mcm mana tu..hihi
xsemua complete tapi semuanya hampir2 & sipi2 je nak berhasil..hoho
so untuk 2012, azam aku adalah untuk men'complete' segala azam yg sipi2 tersebut..hehehehe :p

  • menjadi mahirah yg matang -kdg2 terlebih matang lak rasenya hehe :p
  • berusaha untuk menambahkan berat badan (masih 40kg) -turun & naik tapi skarang baru 41kg, naik sekilo je..haiyaaaa
  • ingin bercuti2 malaysia tp xtau ngn sape.. (bf mgkin tak, kawan2 mgkin ya) -family sajo, awal tahun
  • meneruskan usaha untuk menabung evry month (skang ni asyik korek tabung je..heee) -still menabung, still mengorek..haha
  • menukar status relationship..tercapaikah?? (hanya perlu menanti)  -sipi2 katenyaaaa..tp InsyaAllah nanti  ;)
  • update blog sekali sehari..hehe -hampir2 juga, dalam tahun 2011 berjaya meng'update' 300 entry  :)


SELAMAT TAHUN BARU 2012  :D



.. myrah ..

Tiada ulasan: