Isnin, Disember 5

ombak rindu, done!!


minggu lepas amirul dtg putrajaya lagi..seronok!!seronok gaduh..huhu.. :p
disebabkan dia dtg, hari khamis kot aku da beli tiket untuk hari sabtu..online sajo..
dia pon layankan saje sbb minggu sblum ni aku da ikut kerenah dia nak tengok twilight..

hall adalah full..memang dpt sambutan, itu pasal dlm sehari boleh kaut 1juta kan..


sebelum pergi alamanda amirul da ingatkan awal2, bawak tisu sbb kawan2 dia ada yang nangis tgk cerita ni..so risau lar aku nangis gak kan..aku pon bwk lar, bukan sepeket tp dua peket..haha..persiapan awalkan..
cerita mmg sebijik macam dalam novel, sedih pon same..
dulu, 3 kali aku baca novel tu, 3 kali lar aku nangis..sedih sgt tu.. :p
sekarang, bile tgk movie, aku just bergenang je pastu tahan lar air mata ni kan xnak bagi keluar..
xnak membazirkan tisu..tapi................................
mamat kat sebelah ni pulak yang meleleh..hahaha
kalah i tauu..terus aku xjadi nak nangis, terus gelak..hihi..comel lar kau ni..hahahaha
boleh lak dia kate aku xde perasaan kan sbb xnangis..eyh, kau yg feeling2 jd hariz kot...hehehe

aku xnak lar bagi sinopsis sbb korang2 pon mesti da tau kan..tp untuk cerita ni, boleh lar dapat 5 star tp ade kot adegan2 yg aku rasa xperlu nak tunjuk kan..  :)

ini amirul saya..eyh, salah!!
hariz saya..hihihi


p/s : sampai rumah br turn aku meleleh leleh, mcm nak banjir rumah..hukhuk  :'(



.. myrah ..

2 ulasan:

cik fadh berkata...

ok kali ni akak mendahului...
fadh lusa tulat bru g tgok..adoiii

myrah berkata...

hehe..yg ni jela mendahului, pasni back to normal..ntah2, xsmpat nk tgk pape mvie..hihi