Jumaat, Disember 9

air asia : 10 awesome years..!


korang2 semua mesti da tau pasal promosi tiket air asia yang hanya 10sen kan
promosi ni cume 4 hari, dari 8-11 disember & travel period dari julai - oktober 2012
korang da booking?
sesiapa yg berjaya tu mmg hebat sbb aku dari semalam asyik xdapat je..
busy sentiasa pastu waiting room..adehhh
td try buat lagi, saja2 lar kan..
klik dari KL ke Bandung
dengan jayanya, line adalah tidak busy dan sekejap je dah bole proceed & harga yang aku dapat tu pon adalah murah & berbaloi lar untuk 2 orang, pergi dan balik...
tapi.......................................
aku nak pergi ngn sape?aku xde plan pon nak pergi mane2, lgpon date yang aku pilih tu dalam bulan ogos tahun dpn..ntah2, ade hal lain kan...hehe
sebenarnya nak ngetest je, sbb smalam wina dapat tiket yg betol2 10sen..best..!!tp dia pon xjadi booking sbb xcnfirm lagi nak pergi ke bali tu sbb tetibe en tunang dia plan nak g tempat lain..time murah ni lar mcm2 tempat nak pergi kan.. :)
yang da planing nak g honeymoooooon tahun depan mcm cik erwina tu, boleh lar booking dari sekarang..memang berbaloi.. :D



.. myah ..

2 ulasan:

EnciK AxixOu berkata...

boley try neh.t'ingin nk g sbh/srwk.keh3

myrah berkata...

ok2,segera2..heheh ;)