Jumaat, November 4

mari menjawab tag dari cik fadh!

sesungguhnya, lame sungguh diri ini kemalasan dalam membuat tag
tapi kali ini, kerajinan pula untuk membuatnya..gara2 telah di tag oleh cik fadh..agak lambat sikit kerana membusy dengan kursus..hehe..ok jum kita mula..!!




ini merupakan peraturan kepada tag ini.. :)

1. You must post these rules
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create 11 new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them to the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged him/her.
6. No tag backs.
7. No stuff in the tagging section about 'You are tagged if you're reading this' you legitimately (a.k.a really, trust, with all honesty) have to tag 11 people.




11 things about myself
  • nama saya nurmahirah abdul rahman
  • telah dilahirkan pada 28 disember 1988 ok, dah bole prepare hadiah untuk sy..hihi
  • anak ke-3 dari 5 beradik   yang tongah
  • merupakan seorang setiausaha di sebuah kementerian di putrajaya
  • merupakan Alumni Politeknik Port Dickson
  • mula berbloging dari tahun 2009  err..baru lagi laa
  • suka tidur awal, tp bangun tetap gak mcm biasa..hehe  xde life kt putrajaya ni woiii.
  • paling xsuke nak menunggu aka jadi penunggu..paling benci!!
  • kalau pakai makeup, serupa mcm xpakai sgt je...haha.. xgheti makeup lor..apa punya PA daaaa
  • cepat nak touching, hati macam tisu lar konon kan..hehe..lepas tu jap g nangis lar..haiyooo
  • sekarang rasa bersyukur sebab berjaya memikirkan 11 perkara tentang diri sendiri..hihi

jawapan dari tag cik fadh
  • nickname adalah "myrahisme"..bila dipecahkan menjadi " myrah is me" atau bila di BM kan menjadi myrah itu saya..hehehe
  • personal blog  :)
  • tentu2 lar entry yang best lagi penting..kalau xbest, ado yg nak baca ke???
  • banyakkkkk sgt..salah satu blog cik fadh la!! :)
  • ilmu hisab..!!hehe
  • err..kalau yg xsuka bole x??sbb banyak sikit..hihih
  • mandi then melepak depan TV
  • err..mengadap dua2 tu hari2, tp fb cepat bosan..blog tentu2 tidak..suke membaca lar kate kan..hehe
  • BE?pernah sajo..income pulak, ade lar cket..lepas lar duit nak beli gula2 tuk akip..hehe
  • tentu2 lar baca cik adik oiiii...hehe 
  • rajin or x??disebabkan da siap tag ni, dengan bangganya sy mengaku diri saya RAJIN!!haha

kalau xnak tag kat siapa2 boleh x??xkena apa2 denda kan..hehe
cik fadh, tag ini telah diselesaikan.. :)



.. myrah ..

2 ulasan:

cik fadh berkata...

haha trima kasih kerana meluangkan mase akak . kikiki ;)

myrah berkata...

heheheh..siapkan tag tp koje bos tertangguh..cane tu..hee