Isnin, November 28

kisah di hari sabtu

-
seperti yang dirancang, 26november2011 adalah hari untuk berdating bersama bf
tiket untuk menoton twilight telah dibeli sejak hari khamis kot..xhengat suda..
kalau diikutkan, xde lar minat sgt cerita tu, biasa2 je tp layankan bf..birthday boy la kate kan org tua
sebelum tgk movie ni, ade je benda yang menyakitkan hati jadi, aku bajet mmg xkan tgk lar cerita ni
time tu rasa nak bertukar je jd singa betina tp bertahan lagi..hehe
perjalanan dari putrajaya ke mid valley, rase mcm jauh gilak!hakikatnya hati tgh panas even hujan lebat..hihi
 semua gara2 org tua ituuuu..ok2, yang berlalu biarkan berlalu.. xpuas hati lagi sebenarnya ni..heee



meh tgk trailer twilight saga breaking dawn part1


ramai yang tgk cerita ni cakap edward adalah hensem.. tp bagi aku dia sekadar sweet..ehe
kerna hati ini tetap memilih jacob yang macho ituuu..hihi
amirul pon kate edward tu hensem, konon mcm die lar..huh!
awk mcm jacob lar mirul, gagah perkasa!haha
tp dalam breaking dawn ni, aku telah terminat kepada watak seth si serigala..sweeeeeett!!
aku xreti nak buat preview cume boleh katakan, cerita ini best lar jugak, xde part yg membosankan  ;)
kemudian, nantikan sambungan episod ni, part 2 mgkin..





habis movie terus mencari tempat makan, lapaq wey..breakfast 2keping roti pukul 8am pastu pukul 6pm br makan balik..xde lunch, terus diner..gara2 marah dgn amirul tu, ku gagahkan juga perut ini untuk bertahan..

muka happy nak mencari makan, terus lupa yg diri ni tengah berangin taufan dgn mirul..
 tetiba terus keluar muka kebahagiaan..hahaha
mmg xbole nak marah lame2, kojap je da lupa..haiyooo

 muka happy tp lepas tu keluar muka tension pulak sbb pening nak  mencari barang
aku xtau nak bagi die ape as birthday present, die pon xtau nak ape
ok, mmg xsuprise sbb hadiah kena pilih sendiri
ini adalah terbaik, agar apa yang dibeli adalah menepati selera dan akan digunakan dalam jangka masa yang panjang..lain org lain caranya kan.. :)
actly terniat gak nak buat surprise tu sume tp mcm susah sbb jarak 300km tu telah memisahkan ktorg..
sebelum ni bole lar, jarak pD ngn putrajaya, sejengkal je rasanya..hehe
xpela, mungkin akan ada peluang tu nanti.. :)



p/s : pertemuan selama duahari adalah tidak mencukupi setelah berjauhan selama duabulan..huhu



.. myrah ..

2 ulasan:

cik fadh berkata...

haaaa suh die sendiri pilih pe adiah yg die nk lg senang dr kiter dok memikir pe bnde nk bg . bgus ! huhuu

myrah berkata...

yup!dah lar hadiah tuk llki ni susah kan..poning!!hehe