Khamis, November 10

kenangan manis kau dan aku~ :p

 errr..malam tadi kemas2 bilik & selongkar segala khazanah yg dah lame xberusik then terjumpe benda ini
sebenarnya selalu je pandang benda2 ni tapi malas nk usik, bile usik malam tadi...dah berhabuk! mahirah pemalas

benda apakah itu?meh tengok.. :)

kotak cinta bersama calendar cinta :p
kotak tu adalah tempat penyimpanan segala benda yang merujuk kepada mahirah & amirul
benda apakah?nanti ea..hehe

calendar cinta..hihi
calendar tahun 2010, still simpan sampai sekarang..
tujuan??nak mengingati saat2 manis berdating..hahaha
xla, sebenarnya stiap kali aku ngedate ngn bf tersayang aku mst buat symbol SMILE dkt date tersebut
contoh mcm bulan may 2010..nampak kan..dlm sebulan tu berkali jumpe :)
cuba skarang?dalam 2 bulan baru dapat jumpe..hukhuk 


tu belum tgk calender tahun 2009, xtermampu nak letak symbol SMILE tu sbb tiap2 minggu ngedate
dia kat PD lg time tu so tiap minggu mmg die akan ulang alik PD - SBN - Putrajaya
kalau xdating hari sabtu, ahad dia akan hantar aku balik putrajaya
seronok gilak!ada org hantar balik putrajaya even dah ada kereta time tu..huhu
kdg2 jumaat pon dtg jemput tp jarang la..hehe *b, ingat lagi yg awak lenjun time jmput syg tu??? ;)
skarang??nan hadoooo!pandai2 lar kau sendiri ye..


ini lar sampah benda2 yg ada dalam kotak cinta tersebut

segala tiket & resit
paling banyak tiket movie lar..yela, dulu tgk movie seminggu or 2 minggu sekali
sekarang..?2 bulan sekali pon xtentu lagi..belum sempat ajak tgk, amirul da tgk dulu ngn kwn2 die.huh!
yolah, jauh katenya..pasrah~

bile dislongkar lagi kotak tu, ade tiket taming sari la, genting highland la
panjang je langkah dulu ek, skang masing2 da busy, xdo lar..
tiket bus pon ade gak..hihi..yela, mirul dtg sini kan naik bus & aku pegi jb pon naik bus gak
sume tu bukti tu, nak tunjuk kat anak cucu..
camni lar atok nenek korg time muda2 dulu..haha

ok2, habis suda selongkar kotak misteri cinta tersebut
now, fokus balik pada kerja poyo je!




































lasty, nak gak tepek muka sendiri..lame da xtepek muka tombam ni kt sini..ehhe

muka happy sbb esok saya cuti!!wehoooo



.. myrah ..


4 ulasan:

nurkaloi berkata...

kaloi pun simpan gak
tapi lame2 hlang gak hahaha

untung laa esok cuti

myrah berkata...

hehehe..akk pon de gak yg da keciciran, mane ntah..ni gigih balik simpan ape yg ade...hehe ;)

cik fadh berkata...

fadh selit2 kt wallet, bile kemas tgok tulisan da pudar tros humban dlm tong sampah . haha kami ade album cinta tapi da lame xberupdate . hahahah

myrah berkata...

kononye nak bikin album gak lar, tp smpai skang xterbikin..yg ni pling snang, masuk je dlm kotak tu..hihi