Sabtu, Oktober 22

aku ade dua IC, korang ado???hihi



aku ada 2 IC??aku polis kah??hehe
IC yg dimaksudkan adalah IC yg kita sume ada dari umur 12 tahun & IC jabatan
aku pon xtau nape kt office ni dipanggil IC, kt tempat korg pon same ea??ke aku yg xtau..hihi
selama 2tahun lebih aku pakai, aku panggil pas pkerja jeee..


ok2, berbalik kepada IC jabatan, aku da dapat IC yg baruuu..baru je dpt lagi cntik dari yg lama tp yg memuaskan adalah gambar aku..tombam!!hukhuk




ini IC yang lame, suci je muka time mula2 masuk keje..yela, br 21 time tu..hehe






















tapi yg baru lak........
























































tombam!!ni pon xnampak sgt sebab aku x zoom..adehh...


bak kate wina, muka aku time ni mcm budak br habis orentasi..hahahahampehh punya kawan!!
meh kita skodeng IC wina lak..hihih  IC WINA



.. myrah ..

6 ulasan:

nurkaloi berkata...

hahah memang akan ade perubahan bile mule masuk ngan sekarang kannn

budak penjara berkata...

wajah ade la nmpk berbeza

myrah berkata...

nurkaloi : dr muka budak2 ke muka dewasa ea..hihi

myrah berkata...

budak penjara : bezaaa kan..

wiena berkata...

hahaha tak pyh nak skodeng muke kte sgt lah haha.

myrah berkata...

haha..ngutuk gamba aku je kan..