Selasa, Oktober 18

seronoknyaaa konvo..!tahnih kawan :D

 date : 14oktober2011 (sehari sebelum konvo)
location : sekitar putrajaya

jumaat lepas adalah hari cuti untuk aku
cuti khas tuk gf kesayangan
dia datang rumah aku  hari khamis malam sbb sabtu adalah hari beliau untuk berkonvo & jumaat raptai  so aku pon menawarkan diri tuk menjadi driver beliau bersama kawan2 dia..hehe baikkan saya!
 


gambar adalah banyak dari cmera beliau tp aku mencuri cket jela..hehe
random sajo..jum layan ea.. :p

selepas bermakeup..depan toilet pon jadi..hehe
berposing di bilikku yg bersepah.adehhh..hee 



dah berposing kt bilik terus ke alamanda tuk makang2 then ke taman dekat depan PICC
da 2tahun duduk kt presint5, sampai skang aku xingat nama taman ni..hehe


cantik kan, hijau sajeeee
dua2 pipi tembun..hee

di PICC


habis raptai, terus bawak mereka2 ni ke Pullman
nak pre convo katenya..bawak kan jela, aku da jd tourist guide..hihi

cik intan
cik afath




wah, kemainnnn!hehe

cik ji
intan bersama tourist guide yg selekehh..ya ampunnnn..












balik rumah, sambung photoshoot kt rumah lak..hihi

time ni xconvo lg, folder tu pnjam folder time aku convo dlu..hihi



-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

















sorang minah perasan!
-
-
-
-
-

















HAHA..NAK JUGAK!!
-

-

TAHNIAH INTAN..!!! :D
-
-
.. myrah ..

Tiada ulasan: