Isnin, September 19

craft yg kiut miut :D

herlow monday..! :D
hari ni mau mempromote kan craft yg telah dibuat oleh sepupu ku..
meh ler tgk, kiut2 belaka..

yang ni aku letak kat kunci kereta

depan

belakang..heheh :p
-
-



yang ni pulak aku saje2 je tempah, nak letak dalam kereta gak
design tu dia yg buat, aku ckp sukati ler janji cantik

depan

belakang.. si putih!!
khas tuk si putih, asyik letak name bf je, skang name kereta aku pulak..hehe

mcm crowded lar pulak, xkesah lar janji kat mata aku xsemak..hihi

:D
-
-
kalau korang2 berminat, leh lar contact sepupu ku kat fb die..
shaz felt craft
korang boleh request design apa yg korang nak, insyaAllah tgn beliau yg kreatif tu akan dapat buat dgn jayanya..hehe
chaiyokk wani..!
-
=
-
.. myrah ..

Tiada ulasan: