Ahad, September 25

bini-biniku gengster...best!

setelah 2 bulan tidak menonton wayang, jumaat lepas terjejak juga kaki ku di GSC Alamanda..hehe
siapa yg da tengok bini-biniku gengster??best x best x???hehe
aku beli tiket dari hari rabu, nak tgk hari jumaat mlm..
giler excited kan, yela takut full..dan spt yg dijangka, mmg full..!
gsc siap buat satu lagi tayangan pukul 1am sbb ramai yg xdapat beli tiket mlm tu..
-
ok2, untuk cerita tu aku rasa sangat best!sbb mcm kelakar2...hehe
aku ni, asalkan citer tu bole bikin aku ngn mirul terbahak, kira da best la tuu..heee
cerita ni pon mcm ada lucah2 sikit, bagi aku lar..
rasanya kalau aku nak beli kt astro first, msti mak aku xbagi tgk..hihi
aku xnak la bgtau jalan cerita ni, nt xbest lak korang nak tgk kan so korang tgk lar sendiri ea
xkan menyesal kot kalau citarasa korang ngan aku sama lar..hehe
so yg berminat, cpt2 la tgk..cnfim xboring!! :D
-
-
p/s : coming soon keluar cerita LIBAS lak, korang minat nak tgk???
-
-
-
.. myrah ..

Tiada ulasan: