Jumaat, Ogos 26

satu angpau untuk kau, kosong angpau untuk aku...hukhuk

-
hye..salam jumaat & 26 ramadhan ^^
hari ni adalah syiok kerna sy telah bercuti, lps je keje smlm trus blik semban..highway xsesak cume dr putrajaya nak exit ke hospital serdag tersangat la sesak...slalunya pkul 6pm aku da exit tol seremban, tp time tu aku br nak sampai nilai..xpe2, yg pnting da selamat sampai kan.. :D
-
ok, berbalik kepada tajuk di atas..hehe..mlm td da mula operasi pembahagian duit raya..
masuk dalam sampul duit raya..nilai duit tu dibezakan melalui warna sampul..so sepupu2 ku,makin besar korg, makin up la nilai dalam sampul tu ye tp xde la up sgt pon..heheheheh :p
bajet kak ira korg ni xbesar, stakat ape yg ade je...keje goment kan, xdo la bosar gaji ea mcm org swasta.. huhu..so korg dminta tuk bsyukur ye...hehe ;)
-
operasi mlm td, utk cousin2 & makcik2 sy... (pakcik2 xdo..heee)

operasi pagi td, khas tuk anak buah mak ayah nenek & adek2 tersayang..hehe
-
ok done!!
now mari kte menghitung hari tuk ke 1 syawal... :)
-
-
p/s : ade sesape nak bg sy duit raya x????
-
-
-
.. myrah ..

2 ulasan:

EnciK AxixOu berkata...

wah bnyk dwet raye nk bg taun neh.haha

myrah berkata...

haha..rmai yg bratur nt..tp dlm tu 5 keping 20sen je..hihi..bajet2