Selasa, Ogos 16

indahnya sungguh di hari raya..lalala~

-
hari ini kte dalam ramadhan yg ke 16
da semakin hampir syawal dgn kte kan..mst xsabar2 nak raya kan
tp aku xsabar2 nak cuti je, xnak raya sgt sbb nanti nak kena bg duit raya kt cousin & anak buah yg bderet2 mcm thn lepas..heee *maklang kedekut!* hehe
dari semalam kot aku dgr lagu raya je kt hot fm, mmg layan beb..traso nak dokek sgt ghayoo tu..hee
hari ini pulak da terasa mcm zaman skola2 dlu, tulis kad raya sambil layan lagu raya..
benda yg da lame aku tinggalkan, hari ni kena buat balik..seghonokkk pulak rasanya.. :D
-

kad2 raya yg telah siap!tunggu masa tuk letak address then pos!!
(berangan mcm nak hantar kad ni kat kwn2, bf + scandal2 spt dulu kala)haha

sambil tu layan lagu raya dari hot fm on9..lagu raya tanpa henti kot..
sntiasa ade, mcm esok nak raya pulak..hehe
-
ok la, nak smbung buat koje..nak siapkan kad2 raya itu..
slamat bekerja ya sume, jgn malas2..aku tau korg pon da feeling2 raya kan skang ni..
jgn kata tidak!!haha ;)
-
-
-
.. myrah ..

Tiada ulasan: