Isnin, Ogos 22

iftar bersama (menTiru tajuk wina) heheheh :p

-
date : 19ogos2011
location : mid valley
-
happy x terkata bila dpt berbuka ngn mamat sebelah ni..yela, thn lps xdpt so tahun ni kalau bole nak try dapatkan jugak..huhu..plan sebenar minggu dpn tapi da kelewatan sgt pulok so bawak ke minggu ni jela..mid valley adalah sesak ye kwn2, sume sedia maklumkan..kasut pon xdo yg cntik2 tp dapat la jugak beli, tu pon dua kali pegi kedai tu..1st time sebelum berbuka, mmg ramai gilak..lps je berbuka pegi balik kedai tu, kosong!mmg menanti aku ngn mirul kot..hehe ;)
-

gegirl : excited nak shupink
boboy : penat nk shupink, puasa kannn.. :p

menanti waktu berbuka
-
time sampai je midV dlm pukul 3lbh, trus nak reserve tempat berbuka..
pegi "belanga" da full pastu pegi "chicken rice shop" pon same
last2 decide mkn yg ringan2 la dulu..
-
dimulakan dengan auntie anne's (adehhh..br tgk plastik da terliur pulak skang ni)hehehehe

kenyang makan pritzel, bergegas cari makan kt 'belanga' pula & kebetulan ada tempat yg da kosong.. :D

menu si boboy : mi bandung udang..terbaiikk!

menu si gegirl : laksa..sodap!!

meja kitorg adalah tidak strategik, dekat luar, betol2 dkt sebelah tempat org berjalan..
tgk, betapa ramainya org tp dsebabkan da terliur ngn menu ktorg, da x hirau sume org tu..pedulik!yg penting makan..heheheh
-
-
p/s : amirul, thanx ya temankan gf mu yg susah gila nak mencari kasut..tp berpuas hati, bile apa yg kamu suke, sy pon suke..heheh ;)
-
-
.. myrah ..

2 ulasan:

wiena berkata...

tajuk tiru.makan pon nak tiru.ishhh ;pp

myrah berkata...

hihihi..idea dr anda..